Ryba z pieca

Proste i szybkie danie, wymyślone, jak zwykle w sytuacji, kiedy nie miałam pomysłu na obiad i zastanawiając się, trafiłam na rybę i kilka dodatków w lodówce. Zapraszam na szybki i zdrowy przepis.
Składniki dla 2 osób:
300 g fileta z białej ryby (u mnie halibut),
0,5 cytryny wyparzonej i wyszorowanej,
0,5 pęczka koperku,
kilka pomidorków koktajlowych,
1/3 szklanki białego wina,
sól, pieprz,
1 łyżka masła;
Filet ryby pokrój na kawałki, posól, dodaj pieprz. Połóż na papierze do pieczenia, dodaj plasterki cytryny, łodyżki koperku, pomidorki, zalej białym winem. Dobrze zwiń, by sos nie wpłynął i piecz 15-20 minut w 180 stopniach (termoobieg). Pod koniec dodaj masło, by zagęścić i dosmaczyć sos.